Quiz  |  Meningsmålinger  |  Partier  | 
Svar DetteAnswer this

Flere populære Issues

Se hvordan velgerne Fasader på andre populære politiske saker...

Støtter du friskoler?

Resultater from Labour Party

Siste svarte 2 dager siden

Friskoler Poll Results for Arbeiderpartiet

Ja

325 stemmer

27%

Nei

883 stemmer

73%

Fordeling av svar innsendt av Arbeiderpartiet.

3 Ja svar
3 Ingen svar
0 overlappende svar

Data inkluderer totalt antall stemmer sendt av besøkende siden May 1, 2018 . For brukere som svarer mer enn en gang (ja vi vet), er bare deres siste svar telt i de totale resultatene. Samlede prosenter kan ikke legge opp til nøyaktig 100% da vi tillater brukere å sende inn "grå område" -stilstillinger som kanskje ikke kategoriseres i ja / nei stillinger.

Velg en demografisk filter

Stat

By

Ideologi

Nettsted

Ja Nei Viktig

Data basert på 30-dagers glidende gjennomsnitt for å redusere daglig avvik fra trafikk kilder. Totals kan ikke legge opp til nøyaktig 100% som vi tillater brukere å sende inn "gråsone" standpunkter som ikke kan kategoriseres i ja / nei standpunkter.

Lær mer om Charter Schools

Friskoler er skattefinansierte grunnskoler og videregående skoler som drives av private selskaper. I Norge er det 32 Steiner- (Waldorf-) og 63 Montessoriskoler, enkelte religiøse skoler og 11 uavhengige skoler som Oslo International School, den norsk-tyske bikulturelle skole og den franske skolen i Oslo, i alt 195 skoler. Alle friskoler kan ha en liste med opptakskrav, men det er kun de uavhengige skolene som har lov til å velge elevene sine og gjøre profitt. Friskolene kan ikke ha opptakseksamener, og mulighetene for tilleggsavgifter er svært begrensede. I 2013 var totalt 19 105 barn innskrevet på privatdrevne skoler.  Se nylige Friskoler nyheter

Diskuter denne saken...