Prøv den politiske quiz

Ofte Stilte Spørsmål

Candidate Match: How important is this issue?

Jeg er uenig med resultatene. Er dette ting riktig?
Dette spørsmålet er vanligvis spurt av brukere som svarer på noen spørsmål (mindre enn 15), bare velge ja / nei svar, og ikke vekte betydningen av hver utgave. For å forbedre nøyaktigheten av resultatene, må du huske å svare på alle spørsmål, velger holdning som mest presist reflekterer din tro ved å klikke på "velg annen holdning", og vekt på viktigheten av hver utgave ved å klikke på "viktigheten" bar til venstre for hvert spørsmål.

Disse spørsmålene er altfor komplisert for enkle ja / nei svar. Hvordan skal jeg nøyaktig svare dem?
Dette spørsmålet er vanligvis spurt av brukere som har deaktivert javascript eller ikke legger merke til den "velg annen holdning" alternativ på quiz siden. Ved å klikke på "velg annen holdning" vil vise mer nyanserte svar, og vil i de fleste tilfeller gi mer nøyaktige resultater. Hvis disse svarene ikke er tilfredsstillende, kan du "sende inn din egen holdning". Sende din egen holdning vil ikke med noen kandidater, men vil gi oss en anmeldelse populære standpunkter, matche dem til kandidatene, og legge dem til som en offisiell holdning.

Candidate Match: Choose another stance

Dette nettstedet eies av (det som kandidat / fest / selskap du ikke liker)?
Nei, vi er ikke tilknyttet noen kandidat, politisk parti, corporate sponsorer, investorer, eller interessegrupper. Det er bare to av oss med hjelp fra brukere som deg som støtter ideen om stemmegivning ved problemer, ikke lyd biter.

Hvordan kandidaten matche algoritmen arbeid?
Dine svar er tilpasset hver kandidats svar basert på en variabel prosentskala. Disse variablene inkluderer lidenskap faktorer (Hvor ofte kandidaten snakke om problemet, er det en topp prioritet i deres plattform, hvor like er "lignende" holdning til deres offisielle holdning) og tillit faktorer (Hvor lenge har kandidaten holdt denne holdning , de har endret dette standpunkt i det siste, ikke deres stemmegivning posten og historien bekrefter denne holdning). For eksempel, på spørsmålet "Støtter dere legalisering av marihuana?" Rand Paul har vært en frittalende kritiker av krigen mot narkotika og har sagt pot-brukere bør ikke bli satt i fengsel. Rick Perry har sagt at hver stat skal kunne avgjøre om å legalisere marihuana. Paul har en svært høy kamp til "Ja" svar mens Perry har en svært lav match til "Ja" svar.

Candidate Match: Show more questions

Når du ser på mine venners resultater, svarte de spørsmål som jeg ikke fikk. Fikk de en annen quiz?
Dette spørsmålet er vanligvis spurt av brukere som ikke legger merke til den "Show Flere spørsmål" linken under Økonomiske, utenrikspolitikk og innenriks problemer seksjoner på quiz siden. Ved å klikke denne linken vil vise flere spørsmål.

Blir dataene på resultatene kartlegge et representativt utvalg av sannsynlige velgere i hver stat?
Nei, resultatene kart og state-by-state resultatene gjenspeiler en 3 måneders etterfølgende gjennomsnitt av brukere som har tatt quizen, ikke alle brukere som vil stemme. Tradisjonelle avstemninger kaller en prøve av sannsynlige velgere i en bestemt stemmegivning distriktet og ofte stille direkte spørsmål om kandidatene og problemstillinger. Dataene på kartet vårt er basert på hvordan brukere i hver stat svarte iSideWith quiz.

Hvordan avgjør dere kandidatens holdning?
Vi grundig forskning kandidatenes standpunkter og oppdatere dem om de endre seg i løpet av kampanjen. Vi bruker, og gi en link til deres nyeste oppgitt posisjon som deres offisielle holdning. Hver gang en kandidat endrer sitt standpunkt de får en lavere overbevisning score for dette problemet. En kandidat med en lavere overbevisning poengsum vil ikke matche deg så sterkt som en kandidat som aldri har endret sin holdning til dette problemet.

Hvordan forhindrer du tukling og duplisere innleveringer i resultatene kart og state-by-state resultater?
Vi publiserer ikke hvordan vi forhindre manipulering, men vi har sofistikerte tiltak på plass for å finne og forkaste tuklet eller kopiere innleveringer.

Candidate Match: Similar candidate stance

Noen av "tilsvarende stillinger" er svært løst matchet. Har algoritmen vurdere det?
Ja, se på spørsmålet Hvordan kandidaten kampen algoritmen arbeid?

Hvordan kan du matche en kandidat som stadig endrer standpunkt?
Vi jobber kontinuerlig overvåke valget og oppdatere standpunkter hvis / når de endres. En kandidat som er veldig fast på et standpunkt er matchet sterkere til at holdning enn en kandidat som har stemmerett rekord eller tidligere handlinger ikke sams at holdning. Se også spørsmålet Hvordan kandidaten kampen algoritmen arbeid?

Hvilke kandidater og du inkludere i resultatene?
Vi har kandidater som har kvalifisert seg til å være på stemmeseddelen ved neste valg i staten. Vi er for tiden med kandidater som skal vises på stemmeseddelen i 2016 Presidential Kaukasus og Primær. I 2016 vil vi også stortingsvalget presidentkandidater, Congressional kandidater, Statens hus og Senatet kandidater og byens kandidater.

Candidate Match: View my results

Jeg tok testen for noen uker siden. Hvordan kan jeg hente mine svar?
Hvis du bruker samme datamaskin og nettleser du tok quiz på, vil det være en knapp i øvre høyre hjørne av området som sier "se mine resultater" som vil ta deg til resultatene. Vi anbefaler at du bokmerke resultatsiden etter at du har fullført testen. Vi hensikt bygget nettstedet uten login funksjoner (som kommer inn din e-postadresse) for å hindre personvernhensyn.

Kan du tilpasse din quiz for internasjonal og lokal bruk?
Ja. Se en fullstendig liste over land her .

Hva kan jeg gjøre for å hjelpe?
1. Hjelp oss å gjøre nettstedet bedre. Kontakt oss med dine forslag.
2. Fortell vennene dine.
3. Din økonomisk støtte via PayPal er det som er å holde dette nettstedet kjører.

English Norsk