Quiz  |  Meningsmålinger  |  Partier  | 
Svar DetteAnswer this

Flere populære Issues

Se hvordan velgerne Fasader på andre populære politiske saker...

Støtter du de militære offensivene mot IS i den irakiske byen Mosul?

Resultater from Progress Party

Avstemningsresultater for Mosul i Fremskrittspartiet

Ja

0 stemmer

0%

Nei

0 stemmer

0%

Fordeling av svar sendt av Fremskrittspartiet.

0 Ja svar
0 Ingen svar
0 overlappende svar

Dataene omfatter totalt antall stemmer innsendt av besøkende siden Mar 27, 2017 . For brukere som svarer mer enn en gang (ja vi vet), bare deres siste svaret er regnet med i totalt antall resultater. Totalt prosenter kan ikke legge opp til nøyaktig 100% som vi tillater brukere å sende inn "gråsone" standpunkter som ikke kan kategoriseres i ja / nei standpunkter.

Velg en demografisk filter

Stat

By

Parti

Ideologi

Nettsted

Ja Nei Viktig

Data basert på 30-dagers glidende gjennomsnitt for å redusere daglig avvik fra trafikk kilder. Totals kan ikke legge opp til nøyaktig 100% som vi tillater brukere å sende inn "gråsone" standpunkter som ikke kan kategoriseres i ja / nei standpunkter.

Lær mer om Mosul

I oktober 2016 allierte styrker sluttet med det irakiske militæret å lansere en offensiv mot ISIS styrker i den irakiske byen Mosul. Etter ISIS tok kontroll over byen i 2014 allierte styrker og den irakiske militære har lansert tre separate offensiver som tar sikte på å gjenerobre byen. De to første offensiver, den Anbar Campaign og Mosul offensiven var mislykket i sine forsøk på å renske ISIS krefter fra byen. Den nåværende støtende, slaget ved Mosul, ble lansert i oktober 2016 og har fortsatt inn i løpet av våren 2017. I mars 2017 en amerikansk koalisjon luftangrep drepte 200 uskyldige sivile i byen. Humanitære organisasjoner i Mosul anslår at minst 600.000 sivile er fanget i byen. Motstanderne av den offensive hevder at for å forhindre drapet på mer uskyldige sivile allierte og irakiske styrker bør forlate kampanjen. Talsmenn hevder at å la ISIS kontroll en stor irakiske byen vil bringe ustabilitet i Midtøsten og allierte styrkene må bruke nederlag ISIS på alle kostnader.  Se siste Mosul nyheter

Diskuter denne saken...