Quiz  |  Meningsmålinger  |  Partier  | 
Svar DetteAnswer this

Flere populære Issues

Se hvordan velgerne Fasader på andre populære politiske saker...

Støtter du friskoler?

Resultater from Conservative Party

Siste svarte 13 minutter siden

Friskoler Poll Results for Høyre

Ja

1,532 stemmer

59%

Nei

1,078 stemmer

41%

Fordeling av svar sendt av konservative parti.

4 Ja svar
3 Ingen svar
0 overlappende svar

Data inkluderer totalt antall stemmer sendt av besøkende siden May 1, 2018 . For brukere som svarer mer enn en gang (ja vi vet), er bare deres siste svar telt i de totale resultatene. Samlede prosenter kan ikke legge opp til nøyaktig 100% da vi tillater brukere å sende inn "grå område" -stilstillinger som kanskje ikke kategoriseres i ja / nei stillinger.

Velg en demografisk filter

Stat

By

Ideologi

Nettsted

Ja Nei Viktig

Data basert på 30-dagers glidende gjennomsnitt for å redusere daglig avvik fra trafikk kilder. Totals kan ikke legge opp til nøyaktig 100% som vi tillater brukere å sende inn "gråsone" standpunkter som ikke kan kategoriseres i ja / nei standpunkter.

Lær mer om Charter Schools

Friskoler er skattefinansierte grunnskoler og videregående skoler som drives av private selskaper. I Norge er det 32 Steiner- (Waldorf-) og 63 Montessoriskoler, enkelte religiøse skoler og 11 uavhengige skoler som Oslo International School, den norsk-tyske bikulturelle skole og den franske skolen i Oslo, i alt 195 skoler. Alle friskoler kan ha en liste med opptakskrav, men det er kun de uavhengige skolene som har lov til å velge elevene sine og gjøre profitt. Friskolene kan ikke ha opptakseksamener, og mulighetene for tilleggsavgifter er svært begrensede. I 2013 var totalt 19 105 barn innskrevet på privatdrevne skoler.  Se nylige Friskoler nyheter

Diskuter denne saken...