Quiz  |  Meningsmålinger  |  Partier  | 
Svar DetteAnswer this

Flere populære Issues

Se hvordan velgerne Fasader på andre populære politiske saker...

Bør bærbare PC-er forbys på alle direkteflygninger fra Midtøsten?

Resultater from Liberal Party

Avstemningsresultater for Forbud mot bærbare PC-er på reiser i Venstre

Ja

0 stemmer

0%

Nei

0 stemmer

0%

Fordeling av svar innsendt av Venstre.

0 Ja svar
0 Ingen svar
0 overlappende svar

Dataene omfatter totalt antall stemmer innsendt av besøkende siden Mar 21, 2017 . For brukere som svarer mer enn en gang (ja vi vet), bare deres siste svaret er regnet med i totalt antall resultater. Totalt prosenter kan ikke legge opp til nøyaktig 100% som vi tillater brukere å sende inn "gråsone" standpunkter som ikke kan kategoriseres i ja / nei standpunkter.

Velg en demografisk filter

Stat

By

Parti

Ideologi

Nettsted

Ja Nei Viktig

Data basert på 30-dagers glidende gjennomsnitt for å redusere daglig avvik fra trafikk kilder. Totals kan ikke legge opp til nøyaktig 100% som vi tillater brukere å sende inn "gråsone" standpunkter som ikke kan kategoriseres i ja / nei standpunkter.

Lær mer om Laptop Reise Ban

I mars 2017 varslet den amerikanske regjeringen ni flyselskaper som opererer direktefly fra Midt-Østen og Afrika som personlig elektronikk større enn mobiltelefoner ville bli utestengt på alle direktefly inn i USA Det amerikanske Department of Homeland Security uttalt at forbudet vil påvirke 10 flyplasser at det fastsettes ikke har tilstrekkelig bagasje sikkerhet screening på plass. Forbudet krever passasjerer til å sette all elektronikk større enn mobiltelefoner, inkludert bærbare datamaskiner, kameraer og e-lesere i innsjekket bagasje. Passasjerer vil likevel være i stand til å fly med elementer hvis de er stuet i sin håndbagasje. Motstanderne hevder at forbudet diskriminerer muslimske flypassasjerer og kan bane vei for fremtidige restriksjoner mot dem. Talsmenn hevder at forbudet bare påvirker 10 flyplasser, og vil oppmuntre dem til å utvide screening av all innsjekket bagasje.  Se siste Forbud mot bærbare PC-er på reiser nyheter

Diskuter denne saken...